Nyheter

 1. BYGGEINFORMASJON (FEBRUAR 2019)

   

  Les mer

 2. Kran montasje

   

  Les mer

 3. Støyende arbeide søndag 25.11

  Les mer

 4. INFORMASJON OM BYGGE- OG ANLEGGSSTØY

  Bakgrunnen for denne informasjon er å gi de nærmest berørte beboere innblikk i prosjektet, planlagt fremdrift, arbeidsmetoder som skal benyttes og tiltak for å redusere støy og støv. 

  Les mer

 5. Nattarbeid

  Mandag 17/9 starter demontering av siste tårnkran brukt til rivning, arbeidet er planlagt som nattarbeid med utvidelse av sperring langs Munkedamsveien.  

  Les mer

 6. Aspelin Ramm og Storebrand Eiendom tar gjenbruksgrep!

  Mengden bygg- og anleggsavfall har steget de siste årene. I VIA-prosjektet har målet om å sørge for mest mulig gjenbruk og gjenvinning vært styrende for hvordan rivingen blir gjennomført. 

  Les mer

 7. Mens vi venter på VIA

  Har vi startet opp et kunstprosjekt i Vikaterrassen. 

  Les mer

 8. Invitasjon til informasjonsmøte!

  Vi inviterer til informasjonsmøte!
   

  Les mer

 9. Nå kan rivingsarbeidet starte!

  Lørdag var siste åpningsdag for kjøpesentret House of Oslo. Ilums Bolighus, som var den siste butikken til å flytte ut, åpner i nye lokaler i Vikaterrassen den 7. juni. Prosjektet beveger seg nå inn i en ny spennende fase.  I forbindelse med dette vil det holdes et informasjonsmøte den 19.juni, der alle interessenter er velkomne. Vi kommer tilbake med mer informasjon om tidspunkt og sted. 

  Les mer

 10. Veidekke valgt som totalentreprenør for VIA

  Kontrakten signeres av (f.v.) adm. dir. Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm, Veidekkes konsernsjef Arne Giske og leder Truls Nergaard i Storebrand Eiendom. «Foto: Finn Ståle Felberg».

  Selskapet har høy kompetanse og mye erfaring innenfor miljø og bærekraft. 

  Les mer